Beleggingsplatform Blockchange en crypto exchange Gemini bieden een manier voor geregistreerde beleggingsadviseurs om Bitcoin Lifestyle te kopen.

In het kort

  • Blockchange en Gemini zijn een samenwerkingsverband aangegaan om een digitaal beleggingsplatform te bieden.
  • Quantum Capital Management heeft al aangekondigd dit platform te gaan gebruiken.
  • Een nieuwe oplossing voor investeringen in digitale activa kan jonge investeerders en nieuwe beleggingsondernemingen aantrekken.

Blockchange Inc en Gemini Trust Co. LLC bieden een platform voor geregistreerde beleggingsadviseurs (RIA’s) om digitaal vermogen veilig te beheren als onderdeel van hun klantenportefeuilles.

De oplossing zal Blockchange’s BITRIA™ Digital Turnkey Asset Management Platform combineren met Gemini’s exchange en custody oplossing. Deze oplossing beweert superieure belastingvoordelen te bieden, evenals eigendom van de onderliggende activa.

Deze oplossing zal ook een beroep doen op geregistreerde beleggingsadviseurs die een jong cliënteel hebben en graag de markt van de digitale activa willen betreden.

Gemini is de perfecte partner voor Blockchange om digitaal vermogensbeheer aan RIA’s aan te bieden. Als de enige gekwalificeerde custodian van exchange assets, blijft het geld van de klant altijd bij een gekwalificeerde custodian en dit is een absolute vereiste voor RIA’s om de oplossing te implementeren,“ zegt Dan Eyre, CEO van Blockchange.

Noah Perlman, chief operating officer bij Gemini, heeft dit herhaald. „Het bouwen van oplossingen met de behoeften van vermogensadviseurs en andere institutionele professionals in het achterhoofd maakt de weg vrij voor meer beleggers om betrokken te raken bij het krachtige netwerk van digitale activa.

Quantum Capital Management, een vermogensbeheerder van 125 miljoen dollar, zal de oplossing gebruiken om activa te beheren en digitale vermogensbeheerdiensten aan te bieden aan beleggers. Dit stelt de Blockchange-Gemini oplossing in staat om haar bereik uit te breiden, waardoor onervaren bedrijven kunnen deelnemen aan de digitale activa-industrie.

Wij waarderen de mogelijkheid om met Quantum te werken omdat zij het potentieel van digitale activa begrijpen,“ zei Eyre.

Zullen de investeringsadviseurs nu rekening houden met de woorden van Wall St. legende Paul Tudor Jones?